• K18

K18

K18 Professional Molecular Repair Hair Mask versterkend masker voor zeer droog en beschadigd haar 150 ml

versterkend masker voor zeer droog en beschadigd haar
Code: 134582
Collectie:
  • Op voorraad

maandag 29. 7. bij jou thuis

Prijs:
€ 62,11

Opnieuw bekijken

Gemiddelde klantbeoordeling

Wees de eerste om te beoordelen!

Een beoordeling toevoegen

Een beoordeling voor dit product toevoegen K18 Professional Molecular Repair Hair Mask versterkend masker voor zeer droog en beschadigd haar 150 ml

Uw beoordeling:

Beschrijving versterkend masker voor zeer droog en beschadigd haar

K18 Professional Molecular Repair Hair Mask is een innovatief product in de wereld van haarverzorging, speciaal ontwikkeld voor het intensieve herstel van zeer droog en beschadigd haar. In deze tijd, waarin het haar vaak wordt blootgesteld aan zware omstandigheden zoals warmtestyling, chemische behandelingen en omgevingsfactoren, is dit masker een essentiële oplossing om het haar te herstellen en te versterken.

De actieve ingrediënten

  • De belangrijkste bouwstenen van K18 Professional Molecular Repair Hair Mask zijn peptiden, die het vermogen hebben om diep in de haarvezellagen door te dringen en schade veroorzaakt door verschillende invloeden van buitenaf te herstellen. Deze peptiden bouwen de keratineketens in het haar effectief opnieuw op, wat leidt tot een versterking en verbetering van de algehele haarstructuur. Een ander belangrijk ingrediënt is squalaan, dat zorgt voor een diepe hydratatie en glans en elasticiteit aan het haar toevoegt.

Effecten

  • K18 Professional Molecular Repair Hair Mask levert een aantal belangrijke voordelen op voor het haar. De peptiden in het masker herstellen en versterken beschadigd haar en dragen bij aan een gezonder en sterker uiterlijk. Squalaan hydrateert en voedt het haar, waardoor het glad en glanzend blijft. Regelmatig gebruik van dit masker helpt het haar te beschermen tegen verdere schade en verhoogt de algehele veerkracht en gezondheid.

Geschikt voor

  • Dit masker is ideaal voor mensen met zeer droog en beschadigd haar. Het is geschikt voor mensen die vaak zware stylingprocedures of chemische haarbehandelingen ondergaan. Het is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar diepe regeneratie en herstel van hun haar.

Gebruik

  • Voor een maximaal effect, breng K18 Professional Molecular Repair Hair Mask aan op vochtig, handdoekdroog haar na het wassen. Verdeel het masker gelijkmatig van de wortels tot de punten en laat het de aanbevolen tijd inwerken. Niet uitspoelen. Voor de beste resultaten gebruik je het masker regelmatig als onderdeel van je haarverzorgingsroutine.

K18 Professional Molecular Repair Hair Mask is een uitzonderlijk product voor diegenen die de gezondheid en schoonheid van hun haar willen herstellen. Dit masker biedt een uitgebreide oplossing om het haar te herstellen, hydrateren en beschermen, wat resulteert in een zichtbare verbetering van de gezondheid, kracht en uitstraling van het haar. Bij regelmatig gebruik van dit masker kun je gezond, sterk en glanzend haar verwachten, vol vitaliteit en schoonheid.

Lees verder

vraag het de experts

Zie antwoorden op veelgestelde vragen van klanten. Als u vragen heeft, helpen onze specialisten u graag verder.

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Stel een vraag SLUITEN FORMULIER

NIET ZEKER OVER TECHNISCHE TERMEN?

Verklarende woordenlijst

Productparameters

Parameter Waarde
Portfolio Haarcosmetica
Voor wie Voor vrouwen
Categorie Haarmaskers
Merk K18
Maat 150 ml
Haartype Gekleurd haar, Droog haar, Beschadigd haar, Grof haar, Alle haartypes