We zijn op zoek naar bloggers

Geïnteresseerd in wat er gebeurt in de modewereld? Brengt u een groot deel van uw vrije tijd door in het gezelschap van modetijdschriften, kleding, accessoires en geurige cosmetica? Zelfs zo erg dat je vrienden je soms verdenken van een ernstige verslaving? Maak uw droom waar - laat uw hobby uw schatkist vullen!

Als Brasty-blogger zal je regelmatig onze schatten die we al hebben of nog gaan opgraven, testen, recenseren en aanbevelen... Je krijgt heel wat klassieke stukken in handen, maar ook nieuwe stukken waar andere modeverzamelaars geen weet van hebben.

Vind je dit een goed idee? Neem dan contact op en blog zo snel mogelijk voor Brasty! Er zijn maar weinig mensen die mode begrijpen en er op een boeiende manier over kunnen schrijven (of praten). Gebruik je talent.

Wat verwachten we van jou?

Dat je enthousiast bent over het maken van eerlijke recensies over de producten die wij aanbieden. In het kader van de vooraf overeengekomen samenwerkingsvoorwaarden zullen wij u regelmatig merkparfums, cosmetica voor haar-, huid- en lichaamsverzorging toesturen, die u met uw deskundig oog zult beoordelen, testen en becommentariëren.

Maak je ook video's? Cool! Hoe meer fans je bereikt met je werk, hoe beter we je zullen belonen.

Verdien geld door recensies te schrijven/schrijven over modeaccessoires, parfums en haarcosmetica. Neem contact met ons op via info@brasty.nl

Tot later en veel succes met de mode!