American Crew

American Crew Shaving Skincare Ultra Gliding Shave Oil verzachtende olie voor baarden 50 ml

verzachtende olie voor baarden
Code: 117337
Collectie: Shaving Skincare
niet voorradig

Opnieuw bekijken

Gemiddelde klantbeoordeling

Wees de eerste om te beoordelen!

Een beoordeling toevoegen

Een beoordeling voor dit product toevoegen American Crew Shaving Skincare Ultra Gliding Shave Oil verzachtende olie voor baarden 50 ml

Uw beoordeling:

Beschrijving verzachtende olie voor baarden

American Crew Shaving Skincare Ultra Gliding Shave Oil is een uitzonderlijke baardolie die ontworpen is voor de droogste, gladste scheerbeurt. Deze olie biedt bescherming en hydratatie tijdens het scheren om huidirritatie en roodheid te minimaliseren.

Actieve ingrediënten:

  • Eucalyptusolie: Eucalyptusolie staat bekend om zijn antiseptische eigenschappen die helpen de huid te beschermen tegen irritatie en infecties na het scheren.
  • Vitamine E. Vitamine E is een krachtige antioxidant die de huid beschermt tegen schade door vrije radicalen en de genezing bevordert.
  • Walnootolie: Deze olie is rijk aan omega-3 vetzuren die de huid hydrateren en voeden.

Effecten:

  • American Crew Shaving Skincare Ultra Gliding Shave Oil is ontworpen voor een gladde en comfortabele scheerbeurt. De formule verbetert het glijden over het scheermes, wat resulteert in minder wondjes en irritatie. De olie hydrateert en hydrateert de huid om droogheid en ongemak na het scheren te minimaliseren.

Geschikt voor:

  • Deze scheerolie is ideaal voor mannen met een harde baard of een gevoelige huid. De sterk hydraterende en verzachtende eigenschappen zijn vooral gunstig voor diegenen die moeite hebben met droogheid of irritatie na het scheren.

Gebruik:

  • Gebruik een kleine hoeveelheid olie en masseer in de natte baard voor het scheren. De olie helpt de baard te verzachten en de huid voor te bereiden op het scheren, waardoor het scheermes makkelijker glijdt en irritatie wordt geminimaliseerd. Spoel de huid na het scheren af met water.

American Crew Shaving Skincare Ultra Gliding Shave Oil is ideaal voor mannen die een gladde, comfortabele scheerbeurt willen zonder irritatie. De speciaal samengestelde formule biedt de bescherming en verzorging die je nodig hebt voor een glad scheerresultaat.

Lees verder

vraag het de experts

Zie antwoorden op veelgestelde vragen van klanten. Als u vragen heeft, helpen onze specialisten u graag verder.

Ma - Vr: 9:00 - 17:00

Stel een vraag SLUITEN FORMULIER

NIET ZEKER OVER TECHNISCHE TERMEN?

Verklarende woordenlijst

Productparameters

Parameter Waarde
Portfolio Haarcosmetica
Voor wie Voor mannen
Categorie Haaroliën
Merk American Crew
Collectie Shaving Skincare
Maat 50 ml
Haartype Alle haartypes

ANDEREN KOPEN DIT IN