Vervoer

 

Wij hebben verschillende opties voor u om uw bestelling te betalen en hoe wij deze bij u zullen afleveren. Als u echter tientallen of honderden kilometers van ons verwijderd bent, sturen wij het u graag toe via de Tsjechische Post of PPL. Kies wat het beste bij u past...

IK WIL GEEN VERZENDKOSTEN BETALEN.Verzendingsprijzen


Betaling

 


Betaling via online overschrijving - GoPay

Als u haast heeft met de levering, is dit de snelste manier om te betalen.

Kies bij het kiezen van uw betaalmethode de optie ON-LINE BETALINGSKAART, die u rechtstreeks naar uw online bankieren zal leiden. In dit geval verzenden wij de goederen onmiddellijk na ontvangst van de bevestiging van betaling.

De gevoelige invoergegevens die u in het systeem voor internetbankieren invoert, worden standaard beschermd door de betalingsgateway van uw bank (net als bij het invoeren van een bankoverschrijving). Noch wij, noch GoPay hebben daar toegang toe. Ons bedrijf, als ontvanger van de betaling, ontvangt alleen informatie over de transactie die alleen de basisgegevens van de betaling bevat.

U, als klant, geeft ons enkel toestemming voor de verwerking van uw contactgegevens (en dit tot u uw schriftelijke toestemming voor deze verwerking hebt gegeven). Deze contactgegevens worden uitsluitend gebruikt voor de uitvoering van de bestelling en worden niet bekendgemaakt aan andere partijen (met uitzondering van betalingsverwerkers).

De geldoverdracht wordt afgehandeld door GoPay.